|
| Etentje in sterrenrestaurant Centpourcent Mechelen | DO 30/10/14 |
|
Omschrijving : | Vanavond laten we ons gastronomisch verwennen in een toprestaurant, met één Michelin ster.
Gelegen in het hart van de groentestreek, vlakbij de historische stad Mechelen, staat het gastronomisch restaurant Centpourcent garant voor een zuivere keuken, die zich laat inspireren door het rijke aanbod aan verse streekproducten. In een warm minimalistisch interieur en met oog voor detail en een fijne afwerking streven zij er bij elke gelegenheid naar hun gasten culinair te verwennen.
Samen met zijn gemotiveerd team gaat Chef Axel Colonna-Cesari steeds op zoek naar een verrassende combinatie van edele smaak en verfijnde textuur, traditionele ingrediënten en innovatieve kooktechnieken.
We opteren voor een drie gangenmenu all in formule met aperitief, aangepaste wijnen en koffie of thee.
Graag stellen wij het driegangenmenu voor dat zal worden geserveerd:
Scheermes en Ganzenlever
terrine & emulsie van ganzenlever
reuze scheermes met knolselder
schorseneer en olie van dragon
----
Fazantenhen
groene kool - witloof & girollen
----
Witte chocolade panna cotta
gel van frambozen
mousse van zwarte chocolade |
Afspraakuur : | 19u45 |
Afspraakplaats : | Restaurant Centpourcent, Antwerpsesteenweg 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver. |
Aanvangsuur : | 20u |
Reservatie : | € 75 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266. Vermeld lidnummer, datum en activiteit |
Info : | Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 |
Max. personen : | 15 |
Annulatie : | Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten |
|
|