Login 
banner
 
 
 
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Deze week
   Op datum
   Deze maand
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorwaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Deze maand terug vorige   print print
delen mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
 December 2015pijl r
madiwodovrzazo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
MEEST GELEZEN
Oever !?
Deze week
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Nieuwsbrief
ZOEK op oever.be
google-logoOk
Oever activiteitentitel
subtitelActiviteiten 04 December 2015
 
OverzichtVolgende maand

 
 
Badminton MortselVR 04/12/15
Omschrijving :#VRB
Info :Franz B - 0498 18 75 81
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=ol041)    
 
 
 
Putteke Winter BoomVR 04/12/15
Omschrijving :foto bij activiteitTijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichte paadjes leiden je langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze uitdagende figuren, wervelende vuurshows, hartverwarmende poëzie en sfeervolle livemuziek. Dit jaar krijgen we Ottfried den Drakenhoeder op bezoek, een springlevend drakenskelet… Op meerdere plekken kun je gezellig opwarmen met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en genieten van sfeervolle livemuziek.
De gezellige winterwandeling start aan de hoofdingang. De prachtig verlichte brug van Arne Quinze leidt je naar de deltaweide en het natuurgedeelte. Kijk zeker eens omhoog naar de mooie sterrenhemel! Daarna brengt het parcours je naar het sfeervolle vlinderplein en de klimtoren waar je spannende kliminitiaties in het donker kan volgen. Eindigen doen we aan Brasserie De Schorre.
Programma :
Silver River Swing Orchestra op het Vlinderplein
Een swinging big band. Met invloeden van Louis Armstrong, Andrew Sisters, Louis Prima, Louis Jordan, Count Basie, Mills Brothers,...
Stereomoon op de Deltaweide
Catchy songs met invloeden van folk, rock, pop en country muziek, overgoten met een toets melancholie. Deze 5-koppige band is een aantal jaren geleden ontstaan uit wekelijkse jamsessies onder vrienden. Begin deze zomer hebben ze hun publiek debuut gemaakt en eens je ze gehoord hebt, laten de tunes je niet meer los.
Ottfried den Drakenhoeder
De laatste der drakenhoeders is op pad met een springlevend en vuurspuwend drakenskelet. Pas op als je hem tegenkomt! Met rokende neusgaten, uitslaande vleugels en vervaarlijk vuurspuwend dwaalt hij door de hoeken van De Schorre…
Betoverende vuuract | Pyromancer
Pyromancer is een van de beste vuurspuwers ter wereld. Met zijn vuurshow vol spectaculaire vlammen, zijn speelse, charmante karakter en goed gevoel voor humor word je gegarandeerd helemaal warm vanbinnen!
Geflambeerd or be bubbled, magisch vuurspel | Ron Jaluai
Als deze vliegende antieke bakfiets je passeert, tovert hij ongetwijfeld een glimlach op je gelaat met zijn tornado aan zeepbellen en vlammen. Deze magische machine produceert maar liefst 36.000 zeepbellen per minuut!
Cirq Mystiek | Cirqumstancia
Laat je verwonderen door deze twee mysterieuze figuren. Met hun sarcastisch, uitdagend en plagend karakter leggen ze je letterlijk 't vuur aan de schenen! Als je geluk hebt zijn ze lief en zorgen ze voor een toets magie…
Chakra Bazaar | Theater Tieret i.s.m. CC De Steiger
Energiebanen in de knoop of ying en yang uit balans? Is je chakra licht tot matig gedeukt en niet omnium astraal verzekerd? Eén adres: de Chakra Bazaar! In een handomdraai knijpen energetische dienaars je zieltje weer in model en restylen ze in één moeite jouw inwendige huishouding.
Afhaalpoëzie
Afhaalpoëzie is de afhaalchinees van de poëzie, de snackbar voor gedichten, het voedsel voor de geest. Er zijn hartverwarmende gedichten in vele smaken én specialiteiten, ook met een kindermenu! De keuze is aan jou. Kun je niet kiezen? Geen probleem. De charmante afhaalpoëzie-assistente maakt je met liefde wegwijs in het assortiment.
Boxtalino’s Russian winter wonder ballet op het Vlinderplein
Het Boxtalino Winter Wonder Circus heeft dit jaar Russische danseressen op bezoek. Laat je in Russische wintersfeer onderdompelen en geniet van dit knap winterballet!
Spannende kliminitiaties in het donker
Klimmen in het donker, dat is magisch én spannend! Op Putteke Winter kun je een unieke klimervaring opdoen om nooit meer te vergeten. Op deze kliminitiaties zijn zowel jong als oud welkom. Ter plaatse schrijf je in en krijg je een uur toegewezen. De kliminitiaties kosten 5 euro per persoon.
Ijsberenduik
De ijsberen uit Boom duiken naar jaarlijkse traditie in de ijskoude vijvers van De Schorre. Zelfs wanneer de vijvers volledig zijn dichtgevroren, trotseren deze helden de koude en maken ze een opening in het ijs!
Sterren kijken
Vraag jij je ook wel eens af of dat nu de Grote of Kleine beer is boven jou in de hemel? Bij mooi helder weer komt Volksterrenwacht Urania je graag wat meer informatie geven over de wonderen in de hemel. Urania is één van de zes Volksterrenwachten in Vlaanderen die je maar al te graag inwijden in de wondere wereld van de sterrenkunde.
Volwassenen betalen € 2, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binnen.
Je hoeft niet op voorhand te reserveren, betaling doe je ter plaatse aan de inkom.
Bij regenweer zou het kunnen dat we deze Oeveractiviteit annuleren.
Afspraakuur :18u45
Afspraakplaats :aan de hoofdingang van het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1 in 2850 Boom waar Annick iedereen opwacht.
Aanvangsuur :19u
Info :Annick F
of :Pieter - 0478 54 54 54 -
Fotoalbum :31 foto's (enkel te bekijken door leden, na login)
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=ol045)    
 
 
 
Praatcafé MortselVR 04/12/15
Omschrijving : Wil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel tussen 20 en 21u. om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Een van onze medewerkers zal je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn ook welkom tussen 20u en 24u om bij te praten.
Afspraakplaats :Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel.
Aanvang :20u (einde 24u)
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
Wegwijzer :Sportcentrum Blauwe Regen
Data :Zie kalender
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=ol042)    
 
 
 
Optreden Laïs 'Midwinter Tales' BrasschaatVR 04/12/15
Omschrijving :foto bij activiteitEen intiem kerkconcert dat warmte brengt tijdens de koude winterdagen.
De dames van Laïs zijn al lang geen onbekenden meer: verscheiden CD’s, voorprogramma’s van onder meer Sting, platgespeelde festivalweiden van Pinkpop, Werchter, Dranouter en vele andere in binnen- en buitenland. Annelies, Nathalie en Jorunn brengen u warmte tijdens de koude winterdagen en laten zich hiervoor begeleiden door de sfeervolle klanken van hammond, cello en harp.
Jorunn Bauweraerts: zang en gitaar
Annelies Brosens: zang
Nathalie Delcroix: zang en autoharp
Niels Verheest: hammond en piano
Seraphine Stragier: cello, harp en viool
De normale prijs is € 16.
Afspraakuur :20u
Afspraakplaats :aan de kassa van de Sint Antoniuskerk, Bredabaan 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur :20u30
Reservatie :€ 13 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11
Max. personen :15
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=ol044)    
 
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be