Zondag 24 december 2023Nieuwsbrief week 52 en verder   
 BESTE KERSWENSEN AAN IEDEREEN!

PIETER EN NICOLE & HET OEVERTEAM
 MA 25/12/23 Kerstwandeling Peerdsbos Schoten-Brasschaat (± 8 km) Enkel Oeverleden! MA 25/12/23 Kerstwandeling Peerdsbos Schoten-Brasschaat (± 8 km) Enkel Oeverleden!
 MA 25/12/23 Kerstwandeling Peerdsbos Schoten-Brasschaat (± 8 km) Enkel Oeverleden!Dé klassieker van Oever: dé kerstwandeling in het Peerdsbos!
Zin in echte oude gezelligheid? Vuurkorven, gezellige muziek, warme chocolademelk, maar ook glühwein, kerstbieren en jenever. Dit kan je beleven op kerstdag in de Melkerij van het Peerdsbos in Brasschaat. Maar eerst wandelen we een stukje zodat de heerlijke warme dranken en/of jeneverkes nog meer deugd doen.
Tijdens de wandeling biedt Oever alle deelnemers een jenever aan!!
Meebrengen: stevige wandelschoenen, warme jas, (kerst)muts, sjaal, handschoenen, je hond of rendier, ... en zeker je goed humeur.
Breng zeker je lidkaart mee zodat de verantwoordelijke jouw lidnummer kan noteren.¨
Afspraakuur : 13u40
Afspraakplaats : aan de Melkerij, Peerdsbos (2de afslag rechts op de Bredabaan als je van Merksem komt - aangeduid met pijl) waar Marianne iedereen opwacht!
Ook goed bereikbaar met de lijn: bus 640!
Aanvangsuur : 14u
Bijdrage : Gratis. Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Info : Marianne S - 0495 88 55 40 - Marianne.schepens@telenet.be.
 DI 26/12/23 Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen NOG 11 PLAATSEN! DI 26/12/23 Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen NOG 11 PLAATSEN!
 DI 26/12/23 Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen NOG 11 PLAATSEN!19 maart 1863. In een huis in een randgemeente van Antwerpen ontdekt François-Xavier de Beukelaer – na het beëindigen van zijn dokters- en apothekersstudies – in alle vroegte na jarenlange opzoekingen het recept voor een heerlijke, weldoende likeur: Elixir d’Anvers.
Elixir d’Anvers werd al snel beroemd omwille van zijn opmerkelijke digestieve en weldoende eigenschappen. De uitzonderlijke kwaliteit van Elixir d’Anvers werd bekroond met tientallen medailles en erediploma’s, niet alleen in Europa maar ook in Australië, Afrika en de Verenigde Staten. Eén van de meeste markante diploma’s komt uit Boulogne-sur-Mer, Frankrijk (1887) en draagt de handtekening van Louis Pasteur.
Elixir d’Anvers wordt nog steeds volgens de oude traditie bereid op basis van talrijke planten en kruiden van over de hele wereld, wat aan de drank zijn unieke smaak geeft.
François-Xavier de Beukelaer mag zich trots één van de oudste en bekendste likeurstokerijen van België noemen!
We brengen een bezoek aan de stokerij. Een rondleiding, altijd onder begeleiding van een professionele gids, duurt ongeveer 2 uur. Na de ontvangst in het authentieke directiebureel uit 1894 in Neo Vlaamse Renaissancestijl en het bezoek aan de stokerij – het hart van de firma – volgt de degustatie. Er worden drie proevertjes aangeboden: Elixir d’Anvers, Elixir de Spa en Advocaat Extra FX de Beukelaer.
Uiteraard krijg je de gelegenheid de producten ter plaatse aan te kopen (niet verplicht!).
Afspraakuur : 13u45
Afspraakplaats : in de inkomhall, Haantjelslei 132 in 2018 Antwerpen waar Pieter en Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 14u
Reservatie : € 11 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 40
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DI 26/12/23 Dinsdagavondfilm 'Wonka' (Paul King) 3*** UGC Antwerpen  DI 26/12/23 Dinsdagavondfilm 'Wonka' (Paul King) 3*** UGC Antwerpen
 DI 26/12/23 Dinsdagavondfilm 'Wonka' (Paul King) 3*** UGC Antwerpen ‘Wonka’ begeestert met een vrolijke Willy in een kleurrijke wereld
Timothée Chalamet is Willy Wonka, nog voor de chocoladegoeroe zijn fabriek opende. Wonka, van Paddington-regisseur Paul King, smaakt zoet en snoeperig. Een musical – jawel – om van te smullen.
Ruben Aerts, 12/12/23 in De Standaard
Van Paul King en met Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant
Duur: 116 min.
Het gebeurt eigenlijk nooit dat de pers met een waarschuwing op zak de filmzaal binnenstapt. Beenhard of mierzoet, de magen zijn doorgaans getraind. Maar bij de vertoning van Wonka was die er toch, en wat voor een. ‘Er wordt in gezongen’, gaf de pr-medewerker van Warner elke journalist expliciet mee. Liedjes, zegt u? Brr.
Het moet wel dat bij de verdeler de schrik voor musicalhaters er stevig in zit. Ook de trailer veegt dat element onder de mat. Over de muzikale scène die Warner daar toch in stopte, monteerde het de dialogen uit een ander fragment. Wat een bizar spelletje verstoppertje.
Nochtans is Wonka helemaal niet het soort film dat zich maar beter schrap zet voor briesende reacties of verdeeldheid. Willy Wonka is Napoleon Bonaparte toch niet. Voelden ze dat dan zelf niet aan?
Verwacht je vooral aan onverdunde feelgood, mateloos kleurrijk en soms onbeschaamd zoet. Met een innemend verhaal neemt de film je mee naar de jonge jaren van Willy Wonka, nog voordat hij die notoire fabrieksbaas werd. De droom heeft hij wel al. Niet die van een pand, wel één waaruit passie spreekt: zijn liefde voor zoetigheden wil deze chocolatier delen met de wereld. Sweet!
Van puur enthousiasme gooit hij al eens de benen los, dan gaat het keelgat open. En dat werkt. In ensceneringen met soms een hele batterij dansers brengt het flair op het scherm. Het lijkt wel alsof ze recht van Broadway komen. De scènes geven Wonka de charme van ouderwetse musicals. Het is een heerlijk schouwspel tussendoor, dat nooit te lang duurt. En zo het verhaal ook niet afremt.

Posterboy
Dat klinkt allemaal heel erg kindvriendelijk, en dat is het ook – er speelt ook een gedubde versie in de zalen. Toch zal Wonka ook een volwassen publiek doen zwijmelen. En dat heeft dan weer alles te maken met de magnetische superster in de hoofdrol: Timothée Chalamet, de posterboy van Beautiful boy en Call me by your name. Dat eeuwige jongensachtige van hem moet vooral in de verf zetten hoe groen en naïef deze Willy in het leven staat.
Om zijn zoete droom te verwezenlijken zal hij wel eerst het chocolade-imperium van drie snoodaards moeten opbreken. Dat belooft, als je ziet hoe die Wonka zich al bij het boeken van een kamer laat beduvelen door de uitbaatster. Wat trouwens een grandioze rol is voor een nagenoeg onherkenbare Olivia Colman. Een (letterlijk) klein en heerlijk gek rolletje is dan weer weggelegd voor Hugh Grant als Oempa Loempa.
Beginnen doet de film met Willy Wonka die na een potje rondreizen arriveert per boot, zingend en hoog in de mast zittend, alsof hij ene Jack Sparrow is – u weet wel, de befaamde rol van Johnny Depp, die bijna twintig jaar geleden ook al Wonka speelde. Een hoed vol dromen, ook die heeft hij mee. Als het koud wordt, kan hij daar zomaar een kannetje thee uit toveren. Lekker handig. Moet het nog gezegd dat Wonka een Britse film is?
Paddington-filmmaker Paul King tekende voor de regie, hij nam ook zijn coscenarist Simon Farnaby mee. De twee tonen zich opnieuw een gesmeerde tandem nu ze de marmelade inruilden voor chocolade. Ze hielden voorts vast aan veel van hun vertrouwde ingrediënten: schalkse humor, personages die zelfs ondanks hun kwaadwilligheid charmeren en een positieve vibe. Net als de Paddington-films is Wonka er schaamteloos op uit om harten te veroveren. Mag het?
Roald Dahl blijft weliswaar de geestelijke vader van het personage zelf, dat voor het eerst opdook in Sjakie en de chocoladefabriek, het immens populaire kinderboek uit 1964. Het duo schudde zelf dit zogeheten origin story uit de mouw – een verhaal over de voorgeschiedenis van een bepaald personage. Dat doen films tegenwoordig wel vaker. Denk aan Joker met Joaquin Phoenix en hoe hij daarin als Arthur Fleck radicaliseert tot de latere rivaal van Batman.

Ander DNA
Voor acteurs is dat een opdracht waar ze graag de tanden in zetten, omdat het hen een blanco canvas geeft. Chalamet is een buitengewoon beminnelijke Wonka. Iemand die graag gezien wil worden (en daar moeiteloos in slaagt). Een dromer, een uitvinder en een goochelaar. Maar in wezen ook een doodgewone, lieve knul.
Van een heel ander DNA was de Willy Wonka van Johnny Depp. Hij was – hoe kon het ook anders – een excentriekeling. Een kluizenaar ook, iemand van wie kinderen weghollen wanneer hij glimlacht (dat had ook met die akelige set tanden te maken). Maar Depp was niet de eerste Wonka. Dat was Gene Wilder in 1971 in Willy Wonka & the chocolate factory, die tot stand kwam toen Dahl (1916-1990) nog leefde. Zelf had de schrijver eerder aan Fred Astaire gedacht. En Peter Sellers had tevergeefs gesmeekt om hem te mogen spelen, wat ongetwijfeld een heel andere chocolatier was geweest dan de cynische ondernemer die Wilder van hem maakte.
Chalamet is Chalamet, dat nadeel heeft zijn carrière inmiddels wel bereikt: je kunt niet naar de film kijken zonder ook maar een seconde de acteur te vergeten. Toch niet in dit geval. Wonka speelt zijn bekendheid ook helemaal uit. Dat hij niet altijd zo’n held is in lipsyncen moet je er wel bijnemen. Net als de soms wel erg digitale decors.
Wonka is niettemin een film die begeestert en fantasierijk is als een sprookjesachtige kinderdroom. Al moet je er wel een rist (aanstekelijke) muzikale intermezzo’s voor uitzitten.
Bijdrage: op vertoon van je geldige Oeverlidkaart koop je van de verantwoordelijke een filmticketje dat € 8 kost i.p.v. het standaardtarief van € 13,40.
Na de film gaan we samen nog iets drinken in de buurt.
Afspraakuur : 18u55
Afspraakplaats : UGC, Van Ertbornstraat 17, Antwerpen. Rechts van de kassa's!
Wegwijzer : Door het feit dat UGC gelegen is aan de Van Ertbornstraat 17, een zijstraat van De Keyserlei, is het zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram, bus). Met je filmticket kan je ook goedkoper parkeren in de ondergrondse, bewaakte parking De Keyser aan de Van Ertbornstraat (net naast de inkom van de UGC. Slechts € 3 voor 3 uren!)! Valideer je parkingticket op de verdieping.
Aanvangsuur : 19u15
Info : Luc F - 0484 98 38 37 - lucferny@hotmail.com.
 ZO 31/12/2023 OUDJAAR DINNER & DANCE vanaf 20 uur NOG 6 PLAATSEN! ZO 31/12/2023 OUDJAAR DINNER & DANCE vanaf 20 uur NOG 6 PLAATSEN!
 ZO 31/12/2023 OUDJAAR DINNER & DANCE vanaf 20 uur NOG 6 PLAATSEN!Oever organiseert opnieuw een oudejaarsavond voor haar leden en niet-leden.
Kom mee met Oever Oudjaar vieren met een Dinner & Dance!

We starten met een glaasje cava vanaf 20 uur.
Nadien genieten we van een heerlijk Diner!
Koude Hapjes: Pasta amuse - Tomaat mozzarella amuse - Mini carpaccio - Forelmousse - Ham meloen - Wrap zalm - Hete kip - Scampi in curry - Parmarolletje - Paté amuse.
Soepje
Warm van de BBQ: Buikspek - Biefstukpuntjes - Chorizo bites - Gevulde paprika’s - Moinkballs - Gevulde champignons - Inktvisringen - Grillspiezen - Gamba’s - Varkenshaas - Patatas Bravas.
Dessert: Variatie van mini dessertjes
Cava, wijnen, bieren, frisdranken en waters zijn inbegrepen tot 3u!
Na de het Diner is het de beurt aan DJ Hans om er met jullie allemaal een bruisend feestje van te maken tot in de vroege uurtjes!
Het einde is voorzien om 3 uur.
Oeverleden betalen € 79 en niet-oeverleden € 89.
Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op Oeverrekening BE07 7310 3573 4266. Niet-leden moeten zeker hun mailadres en gsm-nummer vermelden op hun overschrijving!
Er kunnen maximum 140 personen deelnemen. Reserveer dus snel 1 van de laatste plaatsen!
Afspraakplaats : Den Haasdam, Hoogboomsteenweg 227 in 2950 Kapellen
Aanvangsuur : 20u
Einde: 3u
Reservatie : € 79 (Oeverleden) en € 89 (niet-Oeverleden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer zeker hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 140
GOED NIEUWS: Hoogboomsteenweg gaat tijdens kerstvakantie tijdelijk helemaal open!
 ZO 31/12/23 Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) OOK NIET-LEDEN! ZO 31/12/23 Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) OOK NIET-LEDEN!
 ZO 31/12/23 Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) OOK NIET-LEDEN!Ga je bij vrienden of op restaurant tafelen voor Oudjaar en wil je erna nog naar de Oeverparty komen vanaf 23u om met DJ Hans het nieuwe jaar in te zetten?
Vanaf ZA 2 december kan je ook inschrijven voor de party alleen!

Er zijn 100 plaatsen beschikbaar voor de party vanaf 23 uur en einde om 3 uur.
Prijs? € 29 voor Oeverleden en € 39 voor niet-leden. Schrijf op voorhand over op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266. Vermeld lidnummer, datum en activiteit. Niet-leden vermelden zeker hun mailadres en gsm-nummer.
Je kan eventueel ook nog ter plaatse betalen (cash of met payconiq).
Inbegrepen: spetterende party met DJ Hans vanaf 23 uur - cava, wijnen, bieren, frisdranken en waters zijn inbegrepen tot 3u!

Afspraakplaats : Den Haasdam, Hoogboomsteenweg 227 in 2950 Kapellen
Aanvangsuur : 23u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 100
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
GOED NIEUWS: Hoogboomsteenweg gaat tijdens kerstvakantie tijdelijk helemaal open!
 MA 01/01/24 Kerststallentocht in Merksplas (± 11 km)  MA 01/01/24 Kerststallentocht in Merksplas (± 11 km)
 MA 01/01/24 Kerststallentocht in Merksplas (± 11 km) Sinds 2004 organiseert Toerisme Merksplas vzw de kerstwandelingen tussen Merksplas, ’t Zwart Goor en Zondereigen (Baarle-Hertog). Je kan er wandelen op het kerstparcours, langs bos- en veldwegen, van kerststal naar kerststal. Jaarlijks mogen ze zo om en bij de 15.000 kerstwandelaars ontvangen, een echte klassieker!
De kerststallen van Zondereigen en Merksplas behoren tot de mooiste van de Kempen. Ze worden in drie weken vakkundig opgebouwd en afgedekt met prachtige strooien daken. De Vrienden van de Kerststal zorgen zelf voor het inzaaien, het pikken en dorsen van het koren. Ook de kerststallen van ’t Zwart Goor en van het Vaneleke op de Heikant stralen de kerstsfeer uit.
Het kerstparcours is uitgezet over veld- en boswegen, langs het park Carons Hofke, het Graafsbos, de vallei van de Mark, parklandschap ’t Zwart Goor, de landerijen van Widar, de Heycantse bossen.
Op 100 meter van de kerststal aan het Zwart Goor vind je de Bosklappershut. Daar worden elke dag van 10 tot 16 u., ook met Kerst en Nieuwjaar, de wintervuren ontstoken. Je vindt er kerst- en wintersfeer met warme dranken en versterkertjes.
Aangepast schoeisel!
Breng ook zeker je Oeverlidkaart mee zodat Diane de aanwezigen juist kan noteren!
Na de tocht zoeken we in de omgeving nog een gelegenheid om iets te drinken (veel gesloten op 1/1!)
Afspraakuur : 12u45
Afspraakplaats : Sporthal, Hofeind 9 in 2330 Merksplas. Inrijden langs Wijntuinstraat.
Aanvangsuur : 13u
Bijdrage : Gratis. Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Info : Diane DK - 0485 80 29 86.
 ZA 20/01/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN! ZA 20/01/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 ZA 20/01/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!Op ZA 20/01 staat DJ Hans achter de draaitafel! Ambiance en dansplezier verzekerd!
Kom ongedwongen dansen en feesten op de grootste hits van vroeger en nu, geheel in zijn eigen stijl aan elkaar gemixt door
DJ Hans.
Sfeervolle verlichting, leuke mensen, dranken aan democratische prijzen en de gevarieerde muziekmix zorgen telkens weer voor een geweldige ambiance op de Oeverparty's
Toegang vanaf 21 jaar.
Leden Oever € 5 – Niet-leden € 10
Onder de aanwezige leden en niet-leden verloten wij bij de inkom 10 vrijkaarten voor één van de volgende fuiven.
Alle party's van Oever zijn ROOKVRIJ!
In Dixies kan je enkel cash betalen of met Payconiq!

Afspraakplaats : DIXIES, Pauwelslei 18 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur : vanaf 22u
Einde: 4u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZO 28/01/24 ’t Stuivenberg Vertelt Groep Oever 1 (19u25) en Groep Oever 2 (19u50) ENKEL OEVERLEDEN!  ZO 28/01/24 ’t Stuivenberg Vertelt Groep Oever 1 (19u25) en Groep Oever 2 (19u50) ENKEL OEVERLEDEN!
 ZO 28/01/24 ’t Stuivenberg Vertelt Groep Oever 1 (19u25) en Groep Oever 2 (19u50) ENKEL OEVERLEDEN! In 1884 opende het Stuivenbergziekenhuis de deuren. Het was een innovatief ziekenhuis met ronde ziekenzalen vol licht en lucht. Duizenden mensen deden de plek leven: verpleegkundigen, artsen, patiënten, bezoekers …
139 jaar later verhuisde het ziekenhuis in september 2023 naar een nieuwe plek: ZNA Cadix, tussen Park Spoor Noord en het Kempischdok.
Wijkcomité Willibrordus en talrijke buurtbewoners nemen definitief afscheid van hun ziekenhuis. Ze vullen een laatste keer de lege gangen van het Stuivenberggasthuis met hun vele verhalen.
Acteurs, zangers, muzikanten, dansers en mimespelers brengen de geschiedenis weer tot leven. Ga mee op ontdekking tijdens deze unieke vertel- en theaterwandeling in het lege ziekenhuis.
De wandeling duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.
Afspraakuur : 19u10 (voor Groep 1 van 19u25) en om 19u35 (voor Groep 2 van 19u50)
Afspraakplaats : Stuivenbergsite, Lange Beeldekensstraat 267, 2060 Antwerpen
Aanvangsuur : 19u25 (voor Groep 1) en 19u50 (voor Groep 2)
Reservatie : € 10 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit. Vermeld ook zeker op je overschrijving: Groep 1 (19u25) of Groep 2 (19u50)!
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10 personen per groep (10 voor Groep 1 om 19u25 en 10 voor Groep 2 om 19u50).
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans
 ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ HansElk Oeverlid mag bijkomend reserveren voor 1 niet-lid om kennis te maken met Oever!
Een niet-lid betaalt € 24
.
Naar jaarlijkse traditie houden we onze nieuwjaarsreceptie en aansluitende ledenfuif om het nieuwe jaar mooi in te zetten. Oever is groot geworden dankzij de leden en alle medewerkers en om jullie hiervoor te bedanken, bieden we jullie een receptie met een aperitiefje en hapjes aan! De receptie start vanaf 20u en de party vanaf 21u30.
Einde om 1u.
Inkom: € 19 (leden) of € 24 (niet-leden) voor receptie met hapjes en aperitiefje en party met DJ Hans.
Afspraakuur : vanaf 20u
Afspraakplaats : Parochiezaal Oelegem - Venusstraat 10 te 2520 Oelegem.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 19 (leden) of € 24 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
BRENG JE BLAUWE OEVERJETONS MEE!
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 180
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 24/02/24 Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel Enkel Oeverleden!  ZA 24/02/24 Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel Enkel Oeverleden!
 ZA 24/02/24 Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel Enkel Oeverleden! Klaar voor een zinderende reis doorheen Belgische kunst? We bezoeken deze nieuwe tentoonstelling van Belfius samen met 2 gidsen. De gegidste rondleiding duurt 1 uur. Deze nieuwste expo onthult de meest recente aanwinsten van de collectie. Stuk voor stuk gecreëerd door talent van eigen bodem, waar de 70-jarige Belfius Art Collection 100% op inzet.
Deze 12 hedendaagse kunstenaars nemen ons mee naar de wereld achter hun creatie, de passie die hen drijft en de weg die ze aflegden. Via hun unieke blik (her)ontdek je ook een selectie werken uit 500 jaar Belgische kunstgeschiedenis die hen inspireren en raken.
De prijs omvat: inkom tentoonstelling + gids.
Ben je klant van Belfius? Dan betaal je € 14 i.p.v. € 19. Breng zeker je Belfius bankkaart mee om die aan de inkom te laten zien!
Na het bezoek aan de tentoonstelling Belfius Art Collection gaan we samen nog iets drinken in het super gezellige Brussel.
Afspraakuur : 14u45
Afspraakplaats : Belfius-toren, Karel Rogierplein 11, 32e verdieping, 1210 Brussel waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Kom best met de trein!
Aanvangsuur : 15u
Reservatie : € 19 of € 14 (Belfius kaarthouder!) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 30
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 08/03/24 Robrecht Vanden Thoren 'Het Derde Oog' in 252CC Ekeren NOG 4 PLAATSEN! VR 08/03/24 Robrecht Vanden Thoren 'Het Derde Oog' in 252CC Ekeren NOG 4 PLAATSEN!
 VR 08/03/24 Robrecht Vanden Thoren 'Het Derde Oog' in 252CC Ekeren NOG 4 PLAATSEN! Waarom is Robrecht zo onrustig en zoekend? Nachtenlang ligt hij naar het plafond te staren. Hij zou liefdevol en vredig in het leven moeten staan, met zijn kersverse vriendin!
Vermoeid adviseert zijn psycholoog Robrecht een alternatieve benadering. Is dat weekend in de Ardennen, onder leiding van een sjamaan, echt een goed idee?
Zullen de hallucinogene middelen hem helen, hem toegang geven tot zijn diepste zielenroerselen?
Robrecht is sceptisch, maar zijn vriendin vindt dat hij de sprong moet wagen.
De trein naar het sjamaanweekend vertrekt.
Robrecht zit erop.

Afspraakuur : 20u
Afspraakplaats : aan de kassa van 252 cc (Cultureel Centrum van Ekeren), Veltwijcklaan 252 in 2180 Ekeren
Aanvangsuur : 20u30
Reservatie : € 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 8
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DO 23/05/24 Alvaro Soler: Más Que Verano Tour in de Roma Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!  DO 23/05/24 Alvaro Soler: Más Que Verano Tour in de Roma Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!
 DO 23/05/24 Alvaro Soler: Más Que Verano Tour in de Roma Antwerpen NOG 4 PLAATSEN! Met meer dan zes miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, is Álvaro Soler zonder twijfel één van de meest succesvolle latin pop-sterren uit Europa. Met zijn kenmerkende sound, een sterke combinatie van emotionele beleving en opwekkende ritmes, krijgt hij iedereen in de ban: van Buenos Aires tot Berlijn, van Stockholm tot São Paulo. El Mismo Sol, Sofia, La Cintura en Loca: het zijn maar enkele van zijn grootste hits. In zijn succesvolle carrière deelde hij ook al het podium met wereldsterren Jennifer Lopez en Flo Rida.
Maar Álvaro Soler is méér dan een popidool: hij schrijft en zingt al zijn songs zelf, bovendien bespeelt hij verschillende instrumenten en is hij de co-producer van elke track. Met zijn nieuwe werk, dat hij dit voorjaar live presenteert in De Roma, wil hij een nieuwe weg inslaan. Zijn laatste zomerhit Muero was hiervan al een mooie voorbode: een elegante en eigentijdse productie die groovy gitaren combineert met dansbare discobeats. "De afgelopen tijd creëerde ik songs die anders klinken dan mijn vorig werk, meer volwassen en een beetje mysterieus. Ik ben er zeker van dat mijn fans aangenaam verrast zullen zijn", aldus Soler zelf.
https://www.deroma.be/nl/agenda/alvaro-soler/12027/
We spreken zo vroeg af omdat er maar een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon aanwezig zijn.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : aan de inkom van De Roma, Turnhoutsebaan 286 in 2140 Borgerhout.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 37 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Nicole - 0475 59 56 11 - - nicole@oever.be.
Max. personen : 8
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Activiteiten Activiteiten
 ActiviteitenZO 24/12/23
Kerstdiner in Brasserie Bizie Lizie in Antwerpen VOLZET

MA 25/12/23
Kerstwandeling Peerdsbos Schoten-Brasschaat (± 8 km) Enkel Oeverleden!

DI 26/12/23
Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen NOG 11 PLAATSEN!
Dinsdagavondfilm 'Wonka' (Paul King) 3*** UGC Antwerpen
WO 27/12/23
Wandelvierdaagse tussen Kerst en Oudjaar in Neroth (Duitsland) VOLZET!

VR 29/12/23
Oevercafé Mortsel

ZO 31/12/23
Oevers oudejaarsavond Dinner & Dance met DJ Hans Kapellen (All in!) -NOG 6 PLAATSEN!
Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) RESERVATIE VERPLICHT! OOK NIET-LEDEN!

MA 01/01/24
Kerststallentocht in Merksplas (± 11 km)

VR 05/01/24
Praatcafé Mortsel

ZA 06/01/24
Tentoonstelling CoBrA-depot met gids Antwerpen *** VOLZET

Nieuwjaarsconcert Antwerp Symphony Orchestra met Maria Bengtsson "Klanken van Vrijheid" Antwerpen *** VOLZET

ZO 07/01/24
Tentoonstelling Dieric Bouts Leuven Enkel voor Oeverleden met een Museumpas! *** VOLZET

VR 12/01/24
Oevercafé Mortsel
Jens Dendoncker 'Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was! Try-out in 252CC Ekeren *** NOG 1 PLAATS

ZO 14/01/24
Tentoonstelling 'Zeldzaam & onmisbaar Topstukken uit Vlaamse collecties' MAS Antwerpen *** VOLZET
Stand-up comedy Jeroen Verdick 'Alleen' Antwerpen *** VOLZET

VR 19/01/24
Avondje gezelschapsspelen Lier

Praatcafé Mortsel

Bar d'Amour - Raf Walschaerts (Kommil Foo) & Karen Verresen Berchem *** VOLZET

ZA 20/01/24
Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

DO 25/01/24
Leocadia Compagnie Marius in CC De Kern, Wilrijk *** VOLZET

VR 26/01/24
Oevercafé Mortsel

Samenkomst Weekend Ouddorp met verblijf in Landal VR 02/02 tot ZO 04/02 of MA 05/02/2024 Mortsel

ZO 28/01/24
Ballet 'Die sieben Todsünden & Petroesjka' Antwerpen *** VOLZET

’t Stuivenberg Vertelt Groep Oever 1 ENKEL OEVERLEDEN! NOG 5 PLAATSEN!

’t Stuivenberg Vertelt Groep Oever 2 ENKEL OEVERLEDEN! NOG 3PLAATSEN!

VR 02/02/24
Weekend Ouddorp met verblijf in Landal van VR 02/02 tot ZO 04/02 of MA 05/02/2024 VOLZET

ZA 03/02/24
Noordteater 'All my sons' Première Antwerpen VOLZET

DO 08/02/24
Zusje! Johnny MUS (voorheen De kolonie) (Peter De Graef) (première) Berchem *** VOLZET

VR 16/02/24
Humor Jan Jaap van der Wal 'Geen stem' (try-out) Kaleidoscoop Mortsel *** VOLZET

ZA 17/02/24
Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans

Theater Zeemanshuis 'Rijen en vrijen' Antwerpen NOG 1 PLAATS!

ZA 24/02/24
Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel Enkel Oeverleden!

Voor reservatie, raadpleeg de activiteiten via www. oever.be. Wacht niet met reserveren!
url Klik hier voor meer info