Dinsdag 04 december 2018Hartverwarmend weekend Malvoisin (Gedinne) van VR 07/12 tot ZO 09/12 of MA 10/12/18   
 Verblijf in het magnifieke La Ferme du Château in Malvoisin (Gedinne) Verblijf in het magnifieke La Ferme du Château in Malvoisin (Gedinne)
 Verblijf in het magnifieke La Ferme du Château in Malvoisin (Gedinne)NOG 1 PLAATS voor een man of een vrouw! Bel of sms snel Pieter 0478 54 54 54!
Samen ontbijten, lunchen en gourmetten, samen wandelen, samen ontspannen en klinken op een gezellig weekend. Dit wil je toch niet missen! Er zijn nog een tiental plaatsen vrij! Reserveer nu het nog niet volzet is!
Dit hartverwarmend weekend brengen we door in Malvoisin. Malvoisin is een dorpje in de provincie Namen en een deelgemeente van Gedinne. Het ligt een viertal kilometers ten noordoosten van Gedinne-centrum. Het dorp telt bijna 300 inwoners.
We verblijven voor de eerste keer in La ferme du Château, Rue de la ferme 3 te 5575 Malvoisin.
De hoeve, met het groepshuis in de oude schuur, is meer dan 150 jaar oud.
Er zijn in het totaal 4 niveaus over een oppervlakte van 600m². Op alle verdiepingen is het authentieke karakter van de schuur behouden gebleven. De biljartzaal toont mooi het originele gebinte met dikke eiken balken.
Vanop de bovenste verdieping heb je een uniek uitzicht over het ganse dorp en de weidse velden. De stal naast de schuur is ook authentiek gelaten en wordt als berging voor fietsen gebruikt.
Doordat de hoeve geklasseerd is, konden de Vlaamse eigenaars slechts in mindere mate de voorgevel aanpassen om zo het originele karakter van de hoeve te behouden. Eenmaal je in de vakantiehoeve rondloopt, zie je de werkelijke omvang van de gedane verbouwingen.
De leefruimte in de vakantiewoning is ruim 150m² groot en is voorzien van vloerverwarming en een centraal geplaatste open haard. De leefruimte is sfeervol ingericht met authentieke materialen. In de eetruimte staan 3 grote eiken boerentafels waar we gezellig samen kunnen ontbijten & dineren. De open haard geeft uit op het salon en draagt toe tot de warme sfeer. Verder is er overal WIFI.
 Zoals in alle vakantiewoningen beschikt de schuur over een keuken waar we leuk samen kunnen koken.
De professionele keuken is voorzien van veel tijdwinnende toestellen. Zo is er een professionele vaatwas van Miele, die de vaat doet in 20 min. De koffiezet geeft in een mum van tijd 2 liter koffie rechtstreeks in de thermos.
In het groepshuis is er ook een speelzaal met Leonhart Kicker & Diamond Pooltafel. Iedereen kent alvast een pooltafel. Deze zijn meestal behoorlijk klein en met een houten onderblad. Na lang zoeken hebben de eigenaars een uniek stuk op de kop kunnen tikken. Een professionele 9 feet pooltafel van Diamond met een massieve grondplaat van 1 inch (2,54 cm) voor een totaal gewicht van 400kg. De randen zijn volledig in volle eik, zonder metalen tussenstukken en de pockets in kalfsleder. Deze pooltafel staat op de tweede verdieping klaar om te spelen.
De eigenaars hebben tevens DE officiële tafelvoetbal in huis voor internationale ITSF tornooien. Deze Leonhart Pro komt van een gewezen vice-wereldkampioen uit Limburg. Dit was zijn persoonlijke oefentafel. De tafel is volledig reglementair met gebalanceerde pionnen en echte ITSF speelballetjes. 120 kg gegarandeerd speelplezier voor jong en oud alsook voor de kenners.
Verder staan er ook nog sofa’s en een tafel en stoelen voor diegenen die meer zin hebben om te relaxen of een gezelschapsspelletje te spelen. De collectie gezelschapsspellen van de eigenaars is vrij te gebruiken!
 We gaan zeker heel goed slapen in de comfortabele slaapkamers op de nieuwe 1-persoons boxsprings van topkwaliteit.
De 9 slaapkamers zijn evenwaardig uitgevoerd zodat iedereen van hetzelfde comfort geniet.
De eigenaars bieden zelf het bedlinnen aan om een hoger niveau van comfort te bieden. Ze hebben gekozen voor een topcollectie uit katoensatijn bestaande uit een hoeslaken met elastiek (net zoals thuis, lekker eenvoudig aan te brengen). Een donsovertrek in combinatie met een nieuwe warme dons en een hoofdkussen en kussensloop zijn van dezelfde kwaliteit.
Het bedlinnen ligt klaar bij onze aankomst. Je moet nog enkel je bedje zelf opmaken!
Iedere kamer heeft zijn volwaardige privé badkamer. Voor geen enkele badkamer moet je op de gang. Alle zijn op de kamer zelf zodat iedereen van een zelfde comfort geniet.
Van de 9 kamers zijn er 7 met douche / lavabo / toilet en 2 met bad / lavabo / toilet.
Er zijn 4 driepersoonskamers, 3 tweepersoonskamers, 2 zespersoonskamers waarbij er dan telkens 2 personen op de mezzanine slapen.

Er is plaats voor 26 personen.
 Hoe ziet het weekend eruit? Hoe ziet het weekend eruit?
 Hoe ziet het weekend eruit?Vrijdag: we verwachten iedereen vanaf 19u. Vanaf 19u30 breken we het ijs met onze traditionele kaas, wijn, fijne charcuterie en zelfgemaakte slaatjes (krabsla, kip curry).
We maken de afspraken voor zaterdag en genieten samen nog even na.
Zaterdag: na het uitgebreid ontbijt, maken we ons lunchpakket klaar met stokbrood of brood, kaas, charcuterie, eitjes, tomaten, sla,…
Oever zorgt voor een watertje, een fruitsapje, een versnapering en een stukje fruit en dan vertrekken we met Marianne voor een mooie dagwandeling. Er zijn ook kortere wandelingen mogelijk.
Een herfst- of winterwandeling vanuit Malvoisin staat garant voor frisse lucht, mooie vergezichten en heel veel bossen. Wandelschoenen aan en stappen maar. We pauzeren ’s middags in een cafeetje om onze stokbroodjes of boterhammen op te eten en om ons op te warmen met een lekker warme koffie of thee.
Na de wandeling kunnen we fijn relaxen in het salon met een glaasje wijn, een frisdrankje of een stevig biertje bij het haardvuur.
Indien je niet graag meewandelt, zijn er heel wat opties in de buurt: Bouillon (parel van de Semois), Redu (boekendorp), Rochefort, …
Na ons relaxmomentje is het tijd om samen het groentebuffet te bereiden en na een hartverwarmend aperitiefje, genieten we van een heerlijke gourmet.
Na het avondeten, kunnen we nog samen nagenieten van onze mooie dag of wat dacht je van een partijtje poolen of tafelvoetbal of een gezelschapsspelletje?
Zondag: na een uitgebreid ontbijt met pistolekes en croissants maken we ons lunchpakket klaar. Oever zorgt voor een watertje, een fruitsapje, een versnapering en een stukje fruit en dan vertrekken we met Marianne voor een kortere wandeling.
Om 16u sluiten we het weekend af met taart en koffie en genieten we nog even van het samenzijn en dan… kunnen we alweer dromen van een volgend weekend in de Ardennen...
Er is een mogelijkheid om tot maandag te blijven. Hou hiermee rekening voor de carpooling!
PS: het programma is steeds onder voorbehoud!
 Prijs en reservatie: Prijs en reservatie:
 Prijs en reservatie:Prijs voor twee of drie overnachtingen is € 99.
Alle dranken en maaltijden vanaf vrijdagavond tem zondagavond of maandagmorgen rekenen we aan kostprijs aan. Dit is meestal
€ 50.
Zondag, net voor je vertrekt, betaal je dit contant aan Pieter.
Belangrijk: het weekend is geen hotelformule. We rekenen erop dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt zodat het niet altijd dezelfde personen zijn die moeten werken.

Reservatie: na betaling van € 99 op rekening IBAN BE07 7350 2052 3366 van Coconut Travel met vermelding van je lidnummer en Malvoisin.

Er is plaats voor 26 personen. Aan dit weekend kunnen maximum 4 Oeverkoppels deelnemen + de verantwoordelijken Pieter en Nicole.
 Algemene info: Algemene info:
 Algemene info:Afstand Antwerpen – Malvoisin: 167 km. Zonder files, doe je er vanuit Antwerpen, 2 uren over!
Begeleiding: Pieter & Nicole
Begeleiding wandelingen: Marianne
Bijkomende informatie:
Pieter 0478 54 54 54 of pieter@oever.be
Annulatievoorwaarden van Coconut Travel
Dit weekend is een realisatie van Coconut Travel met licentie A1275 Bresstraat 14 2018 Antwerpen ism Oever vzw 0478 54 54 54