Woensdag 16 mei 2018En nu met datum van het etentje in Lotier Westmalle   
 DO 24/05/2018 Etentje in Restaurant Lotier Westmalle Ook niet-leden DO 24/05/2018 Etentje in Restaurant Lotier Westmalle Ook niet-leden
 DO 24/05/2018 Etentje in Restaurant Lotier Westmalle Ook niet-ledenIn restaurant Lotier gaan we samen genieten van gastronomie en gastvrijheid. We worden culinair verwend door chef-kok Kevin Janssens die vijf jaar werkte in de keuken van het Antwerpse 't Fornuis.
Kevin Janssens vertrekt van de klassieke Frans-Belgische keuken. Hij volgt de seizoenen, kruidt voorzichtig, presenteert zijn bereidingen op een moderne manier en houdt de prijzen in de gaten.
Restaurant Lotier scoort 13/20 in de befaamde gids Gault&Millau: een beloning voor de verfijnde smaken op de menukaart.
Chef-kok Kevin Janssens blijft verrassen met speciale combinaties en originele gerechten. We krijgen telkens een bord vol smaken en geuren die blijven verbazen.
Een aanrader!
We genieten van het volgende menu:

Baby kreeft met zachte look, gekonfijte tomaat basilicum en tagliatelle
***
Gegrilde hoevekip met burrata asperges en lamsoren
***
Sorbet van platte kaas met compote van aardbei, cremeux van citroen en zwarte peper
Het aperitief, alle dranken en de koffie zijn niet inbegrepen in de prijs.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : in Restaurant Lotier, Antwerpsesteenweg 478 te 2390 Westmalle, waar Pieter en Nicole alle deelnemers verwelkomen.
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 43 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit. Niet-leden vermelden ook hun mailadres en gsm-nummer op hun overschrijving!
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20