| | | | DO 24/05/2018 Etentje in Restaurant Lotier Westmalle Ook niet-leden |
| | In restaurant Lotier gaan we samen genieten van gastronomie en gastvrijheid. We worden culinair verwend door chef-kok Kevin Janssens die vijf jaar werkte in de keuken van het Antwerpse 't Fornuis. Kevin Janssens vertrekt van de klassieke Frans-Belgische keuken. Hij volgt de seizoenen, kruidt voorzichtig, presenteert zijn bereidingen op een moderne manier en houdt de prijzen in de gaten.Restaurant Lotier scoort 13/20 in de befaamde gids Gault&Millau: een beloning voor de verfijnde smaken op de menukaart. Chef-kok Kevin Janssens blijft verrassen met speciale combinaties en originele gerechten. We krijgen telkens een bord vol smaken en geuren die blijven verbazen.Een aanrader!We genieten van het volgende menu: Baby kreeft met zachte look, gekonfijte tomaat basilicum en tagliatelle *** Gegrilde hoevekip met burrata asperges en lamsoren *** Sorbet van platte kaas met compote van aardbei, cremeux van citroen en zwarte peper Het aperitief, alle dranken en de koffie zijn niet inbegrepen in de prijs.Afspraakuur : 18u45 Afspraakplaats : in Restaurant Lotier, Antwerpsesteenweg 478 te 2390 Westmalle, waar Pieter en Nicole alle deelnemers verwelkomen. Aanvangsuur : 19u Reservatie : € 43 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266. Vermeld lidnummer, datum en activiteit. Niet-leden vermelden ook hun mailadres en gsm-nummer op hun overschrijving! Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be. Max. personen : 20 |
| | | |