Woensdag 09 mei 2018RESERVEER NU 1 VAN DE LAATSTE PLAATSJES!   
 VR 11/05 Pieter Embrechts en Sun*Sun*Sun String Orkestra met Onderwoud VR 11/05 Pieter Embrechts en Sun*Sun*Sun String Orkestra met Onderwoud
 VR 11/05 Pieter Embrechts en Sun*Sun*Sun String Orkestra met OnderwoudOEVER HEEFT NOG 4 TICKETS, OOK VOOR NIET-LEDEN!
Het langverwachte nieuwe Nederlandstalige dubbel-album van Pieter Embrechts kwam in het voorjaar van 2016 uit en werd overladen met lovende recensies.
Samen met het magistrale Sun*Sun*Sun String Orkestra trekt Pieter in het voorjaar van 2018 langs de Vlaamse podia om deze prachtige songs in intieme vorm voor te stellen, met strijkersarrangementen van onder andere Tom Pintens en Steven Cornillie. Daarnaast mag je je ook verwachten aan een aantal nieuwe songs en verrassende covers. De wonderlijke stem van multi-instrumentaliste Naima Joris en de ongeëvenaarde Nathan Wouters op contrabas maken het zevenkoppige ensemble compleet.
De pers over ‘Onderwoud’:
"Als geheel is het een meesterproef." (De Standaard ****)
"Een anderhalf uur ontwapenende schoonheid gegoten in achttien popsongs vol levensverhalen en -wijsheden met hier en daar onversneden rock." (Cutting Edge ****)
“Op ‘Onderwoud’ ontpopt hij zich tot één van onze sterke tekstschrijvers.” (GVA ****)
Afspraakuur : 19u45
Afspraakplaats : aan de kassa van CC Merksem, Nieuwdreef 135, 2170 Merksem waar de verantwoordelijke Ritta de deelnemers opwacht.
Aanvangsuur : 20u15
Reservatie : € 16 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266
Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Info : RittaVL - 0475 70 12 12 - - ritta.van.linden@telenet.be
 DO 17/05 Salon Secret - ARSENAAL/LAZARUS, HOF VAN EEDE & KOPERGIETERY DO 17/05 Salon Secret - ARSENAAL/LAZARUS, HOF VAN EEDE & KOPERGIETERY
 DO 17/05 Salon Secret - ARSENAAL/LAZARUS, HOF VAN EEDE & KOPERGIETERYOEVER HEEFT NOG 3 TICKETS, OOK VOOR NIET-LEDEN!
Vijf gelijkgestemde zielen komen in het geheim samen met een nogal ambitieus plan: de wereld veranderen. Want het gaat de verkeerde kant uit met onze maatschappij en zij moéten er iets aan doen. Samen.
Elke avond warmen ze zich op aan de steekvlammen van hun ideeën. Elke avond, in een verlaten salon, maken ze elkaars hoofd gek met de wildste plannen, schrijven ze manifesten, voeren ze vurige betogen en roepen ze revoluties uit. Hun verlangen naar daadkracht wordt zo groot dat ze plots niet meer terug kunnen: het vuur slaat in de pan, de pan vliegt van het vuur, het vuur zit aan de lont, de lont hangt aan het kruitvat.
Durven ze doen wat ze zeggen? Menen ze wat ze doen? En willen ze wel wat ze menen?
Salon Secret is een voorstelling die mensen wil aanzetten om anders te kijken naar de wereld waarin we leven. En daar ook naar te handelen. Want de toekomst, die is gisteren al begonnen…
Creatie: Dominique Collet, Simon De Winne, Wannes Gyselinck, Günther Lesage, Joris Van den Brande, Ans Van den Eede, Louise Van den Eede
Spel: Dominique Collet, Simon De Winne, Günther Lesage, Joris Van den Brande, Ans Van den Eede
Productie: ARSENAAL/LAZARUS, HOF VAN EEDE & KOPERGIETERY
Afspraakuur : 19u45
Afspraakplaats : aan de kassa van de Mark Liebrecht Schouwburg, Heilig-Kruisstraat 16 te 2640 Mortsel
Aanvangsuur : 20u15
Reservatie : € 15,50 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10
 VR 18/05 Fietstocht ochtend in de stad Antwerpen *** OOK NIET LEDEN VR 18/05 Fietstocht ochtend in de stad Antwerpen *** OOK NIET LEDEN
 VR 18/05 Fietstocht ochtend in de stad Antwerpen *** OOK NIET LEDENWie 's nachts door de stad fietst, krijgt een heel ander beeld dan overdag. Banale plekken blijken een eigen leven te leiden, terwijl de drukste wijken uitgestorven lijken. Allerlei mensen en diensten zorgen ervoor dat wij op beide oren kunnen slapen en 's anderendaags gewoon de draad weer kunnen opnemen.
We vertrekken om vier uur 's ochtends en gaan op zoek naar de mechanismen die de stad ook tijdens de nacht draaiende houden. We zien de zon opgaan, terwijl de stad opnieuw tot leven komt. Het stadsbezoek met de fiets duurt tot acht uur. Met een lekker ontbijt ronden we de nacht af, tot een uur of negen. Dan kan de dag écht beginnen.
De fietstocht duurt 4 uur met de nodige onderbrekingen en het ontbijt duurt 1 uur.
Breng zelf je fiets mee want je kan ter plaatse geen fiets huren.
PS: we organiseerden deze fietstocht al een aantal jaren geleden en het gevoel dat je hebt tijdens het nachtelijke fietsen in de stad is onbeschrijflijk en het blijft een heel mooie herinnering!
Afspraakuur : 3u45
Afspraakplaats : Steenplein Antwerpen waar Pieter en Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 4u
Reservatie : € 22 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 15