Maandag 19 maart 2018Genietersweekend Geuldal (NL) van VR 20 tot ZO 22/04/18 in 4* Hotel Brull   
 Genietersweekend Geuldal (NL) van VR 20 tot ZO 22/04/18 in 4* Hotel Brull Genietersweekend Geuldal (NL) van VR 20 tot ZO 22/04/18 in 4* Hotel Brull
 Genietersweekend Geuldal (NL) van VR 20 tot ZO 22/04/18 in 4* Hotel BrullOp dinsdag 20/03 om 18u kom je via een Nieuwsflash en via onze website (ledenluik, vakanties) te weten welk voorschot je moet overschrijven op de rekening van Coconut Travel om aan dit genietersweekend te kunnen deelnemen. We verwachten veel inschrijvingen. Snel zijn is dus de boodschap. Wacht niet tot de Nieuwsflash in je mailbox komt, maar open hem onmiddellijk om 18u via de voorpagina van Oever bij Nieuwsbrieven!
Enkel voor Oeverleden!
De Geul heeft in Zuid-Limburg een groot dal uitgesleten. Delen daarvan zijn in gebruik als weiland, door hagen van elkaar gescheiden. Via de kerkenpaden wandel je door draaihekjes, ook wel stegels genoemd, van de ene wei naar de andere. De plantengroei in dit gebied is beïnvloed door de lood- en zinkmijnen in België. Bij de jaarlijkse overstroming van het winterbed werd lood en zink aangevoerd waardoor hier planten kunnen groeien als zinkviooltje en zinkboerenkers.
We wandelen door het schitterende heuvelachtige Limburgse landschap over kerkenpaden. Onderweg loop je langs De Geul en pittoreske vakwerkhuisjes uit de 16de eeuw. De beek meandert prachtig door het landschap. Langs dit snelstromende water kan je met wat geluk de ijsvogel, de waterspreeuw en de grote gele kwikstaart bewonderen.
 Verblijf Verblijf
 VerblijfMet Oever verblijven we in het schilderachtige Mechelen (NL). Midden in het prachtige Geuldal, omringd door weilanden met grazende koeien, ligt 4* Hotel Brull: oorspronkelijk een carréboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen, tegenwoordig een karakteristiek hotel waar de Limburgse gastvrijheid centraal staat.
De 26 gezellige hotelkamers zijn traditioneel ingericht in een Engelse stijl.
Hotel Brull biedt tevens een prachtige binnenplaats, een Bourgondische huiskamer en aan de achterzijde een sfeervol restaurant. Met niet te vergeten een waanzinnig uitzicht over de tuin en het heuvelland!
Na een dagje wandelen of fietsen, komen we hier helemaal tot rust en genieten we van smaakvolle streekgerechten.
 Hoe ziet het weekend eruit? Hoe ziet het weekend eruit?
 Hoe ziet het weekend eruit?Vrijdag: we verwachten iedereen vanaf 16u. Vanaf 18u aperitieven we, bij mooi weer, samen in de tuin en om 19u30 schuiven we aan tafel voor een heel lekker 3-gangendiner. We maken de afspraken voor zaterdag en genieten samen nog even na.
Zaterdag: na het uitgebreid ontbijt, vertrekken we met Marianne voor een mooie wandeling in het Geuldal. Indien je niet graag meewandelt, kan je ook een dagje naar Maastricht dat op 22 km ligt van ons hotel of gaan fietsen met Raf of Danny!
Na de wandeling, het fietsen of het bezoekje aan Maastricht, genieten we na bij een drankje in het hotel.
‘s Avonds schuiven we opnieuw aan tafel voor een 3-gangendiner. Na het avondeten, kunnen we nog samen nagenieten van onze mooie dag.
Zondag: na het uitgebreid ontbijt heb je de keuze uit een mooie wandeling met Marianne, gaan fietsen met Raf of Danny of een bezoek aan Maastricht of Valkenburg (op 13 km van ons hotel) met haar mergelgrotten.
Om 17u sluiten we het weekend af.
Voor dit weekend hebben we 10 twinkamers en 5 singlekamers gereserveerd.
 Prijs Prijs
 PrijsPrijs voor twee overnachtingen in twinkamer is € 159. In singlekamers is het € 209.
Inbegrepen in de prijs:
• 2 overnachtingen
• 2 maal uitgebreid ontbijt
• 2 maal 3-gangendiner
• Toeristenbelasting
• Gratis parkeren aan het hotel

Niet inbegrepen:
• Alle dranken
• 2 maal lunch (broodje, hartige pannenkoek, ….)
• Persoonlijke uitgaven
 Reservatie Reservatie
 ReservatieHoeveel het voorschot bedraagt, kom je te weten op dinsdag 20/03 om 18u!
 Bijkomende info Bijkomende info
 Bijkomende infoSamenkomst deelnemers: zondag 15 april 2018 om 20u in de Hemelhoeve, Gemeentepark 8 in 2930 Brasschaat.
Hier wordt afgesproken voor de carpooling en de kamerindeling. Je maakt dan ook kennis met de andere deelnemers! Belangrijk dus dat je aanwezig bent op de samenkomst! Indien je echt niet kan komen, dan verwittig je op voorhand Nicole (0475 59 56 11 / nicole@oever.be) of Pieter (0478 54 54 54 / pieter@oever.be).

Afstand Antwerpen – Mechelen (NL): 148 km / ongeveer 1u40 rijden
Carpooltarief: tarief weekends en vakanties
Begeleiding: Pieter & Nicole
Begeleiding wandelingen: Marianne
Begeleiding recreatieve fietstochten van ±50 km met fiets of E-bike: Raf
Begeleiding sportieve fietstochten van 80 km of meer: Danny
Bijkomende informatie:
Pieter 0478 54 54 54 of pieter@oever.be
Annulatievoorwaarden van Coconut Travel
Dit weekend is een realisatie van Coconut Travel met licentie A1275 Bresstraat 14 2018 Antwerpen ism Oever vzw 0478 54 54 54