Vrijdag 09 maart 2018WEEKEND NIEUWVLIET BAD (NL) VAN VR 06/04 tot ZO 08/04 OF MA 09/04/18   
 WEEKEND NIEUWVLIET BAD (NL) VAN VR 06/04 tot ZO 08/04 OF MA 09/04/18 WEEKEND NIEUWVLIET BAD (NL) VAN VR 06/04 tot ZO 08/04 OF MA 09/04/18
 WEEKEND NIEUWVLIET BAD (NL) VAN VR 06/04 tot ZO 08/04 OF MA 09/04/18ENKEL OEVERLEDEN!
Snuif de zilte zeelucht op!
Op een steenworp afstand van de prachtige kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen ligt Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad waar we verblijven.
Vanuit onze verblijfplaats ontdekken we het veelzijdige Zeeuwse landschap al wandelend of al fietsend.
Wandelen:
Trek je wandelschoenen aan om zo de uitgestrekte natuur in te stappen. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak een heerlijke strandwandeling of trek het groen in. Natuurreservaten De Verdronken Zwarte Polder en Het Zwin zijn daar bij uitstek geschikt voor. Geniet van de natuur!
Fietsen:
Ook het fietsplezier is gegarandeerd in Zeeland want er zijn veel fietsroutes! Trappend door het rijke duin-, water- en polderlandschap geniet je van de weidse vergezichten. Je komt in deze regio telkens weer bij water uit. Fiets langs de kust en door historische stadjes. Geniet van de frisse zilte lucht en ontdek de mooiste plekjes van Zeeuws Vlaanderen!
En voor de liefhebbers: Sluis, Knokke en Brugge liggen niet veraf. Ga shoppen of snuif een vleugje cultuur op!
We kunnen ook genieten van het overdekt zwembad.
Na een actieve dag strijken we neer in onze 2 royale woningen en komen helemaal tot rust tijdens een avondje gourmetten.
 Verblijf: Verblijf:
 Verblijf:Voor dit ontspannend weekendje hebben we 2 ruime, mooie boerderijen voor 12 personen met telkens 6 slaapkamers (met 2 x 1persoonsboxsprings) en 3 badkamers van Landal gehuurd.
Huisdieren zijn niet toegelaten.
 Wat staat er op het programma? Wat staat er op het programma?
 Wat staat er op het programma?Vrijdagavond wordt iedereen verwacht om 18u00 aan de receptie van het park (graag op voorhand een seintje indien je later toekomt!). Om 19u breken we gezellig het ijs met de Oever traditional: heel lekker stokbrood, heerlijke kazen en de homemade krabsla en kip curry van Pieter. Om al dit lekkers door te spoelen, is er wijn, water, bier, koffie, thee of cola light.
We maken de nodige afspraken voor zaterdag.
Zaterdag na het ontbijt en het klaarmaken van het lunchpakket, vertrekken we met het watertje, het fruitsapje, het snoepje en het stukje fruit dat voor ons klaarstaat voor een dagwandeling o.l.v. Marianne of een dagfietstocht. Andere activiteiten zijn ook mogelijk: Sluis, Knokke of Brugge, een bezoek aan bezienswaardigheden in de streek, genieten van het zwembad, …).
Terug in de boerderij, kan je zalig ontspannen of een duikje nemen in het zwembad. Na een lekkere cava als aperitief, volgt er een overheerlijke gourmet met een waaier aan groentjes en sausjes en achteraf nog een toetje.
We maken de nodige afspraken voor zondag.
Zondag heb je weer de keuze uit een aantal activiteiten (zie zaterdag!)
We sluiten dit weekendje af omstreeks 17u. met een stukje taart en een koffietje.
Je kan ook tot maandag blijven indien dit te regelen valt met je carpooling!
 Prijs en reservatie: Prijs en reservatie:
 Prijs en reservatie:Prijs: € 79 voor 2 (of 3) overnachtingen, bedlinnen, toeristenbelasting en toegang tot het zwembad.
Op het einde van het weekend, verrekenen we onder de deelnemers de onkosten van de maaltijden en de drank. Richtprijs € 50 - € 55.
Reservatie na betaling van € 79 op rekening BE07 7350 2052 3366 van Coconut Travel met vermelding van je lidnummer en weekend Nieuwvliet.
Er is plaats voor 24 personen.
 Algemene info: Algemene info:
 Algemene info:Samenkomst deelnemers:
Zondag 18 maart om 21u, Hemelhoeve, Gemeentepark 8 in 2930 Brasschaat. Op deze avond wordt de huisindeling, de kamerindeling en de carpooling geregeld en maak je tevens kennis met de deelnemers!
Begeleiding: Pieter & Nicole
Begeleiding wandelingen: Marianne
Bijkomende informatie:
Pieter 0478 54 54 54 of pieter@oever.be
Annulatievoorwaarden van Coconut Travel
Dit weekend is een realisatie van Coconut Travel met licentie A1275 Bresstraat 14 2018 Antwerpen ism Oever vzw 0478 54 54 54