Zondag 10 december 2017VR 15/12 CIRCUS RONALDO De wonderlijke kerst van Circus Ronaldo Lier   
 VR 15/12 CIRCUS RONALDO De wonderlijke kerst van Circus Ronaldo Lier VR 15/12 CIRCUS RONALDO De wonderlijke kerst van Circus Ronaldo Lier
 VR 15/12 CIRCUS RONALDO De wonderlijke kerst van Circus Ronaldo LierER ZIJN NET 2 PLAATSEN VRIJGEKOMEN! RESERVEER SNEL!
Een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie, waar Kerstmis om draait. Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment.
Na het overdonderend succes in Mechelen bouwt Circus Ronaldo deze winter zijn authentiek circusdorp in Lier. Vóór elke voorstelling geniet je vanaf 18 uur van verschillende acts in het circusdorp. Geen glitter en glamour, maar een terugkeer naar de essentie van Kerstmis, naar pure emoties en gezelligheid.
Laat je verrassen en betoveren, kuierend langs de vuurkorven, tussen de tenten en woonwagens door. De toegang tot het circusdorp is gratis.
Tijdens de voorstelling woon je het kerstfeest van de familie Ronaldo in levende lijve bij. Dat kerstdiner is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren.
De jongste aan tafel is drie, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus...
Productie: Circus Ronaldo
Afspraakuur : 19u
Afspraakplaats : Stadspark Lier, in het circusdorp in de evenementenweide Netelaan 4 te 2500 Lier
Aanvangsuur : 20u15
Reservatie : € 20 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266. Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10