Login 
banner
 
 
 
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Wie zijn we ?
   Kennis maken
   Lidmaatschap
   FUIVEN Singles
   FAQ - Vragen
   Contact
   Voordeel leden
   Persartikels
   Foto's
   Geschiedenis
   Overzicht website
 
  U bevindt zich hier Oever !? U bevindt zich hier Persartikels terug vorige   print print
delen mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
pijl lMaart 2024pijl r
madiwodovrzazo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
MEEST GELEZEN
Oever !?
Deze week
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Nieuwsbrief
ZOEK op oever.be
google-logoOk
Persartikel van DO 06/08/2009titel
subtitelSingles denken anders dan getrouwde mensen
 
 
 
 SINGLESSingles hebben duidelijk een andere kijk op wat belangrijk is in een relatie dan een getrouwde mensen. Dat blijkt uit een enquête die aan 3.000 vrijgezellen en koppels vroeg wat het geheim is van een goed huwelijk.
 
Niet voorbestemd
 Getrouwde mensen vinden dezelfde waarden, prioriteiten en compromissen belangrijk. Singles daarentegen vinden lichamelijke aantrekkingskracht en onafhankelijke essentieel voor een goed huwelijk. Verandert een huwelijk je kijk op een relatie of hebben singles het er moeilijk mee hun levensstijl aan te passen? "Waarschijnlijk heeft het te maken met de ervaring van het huwelijk die de kijk op een relatie verandert. Het heeft dus niets te maken met dat je voorbestemd bent om eeuwig single te blijven. Als vrijgezel weet je niet uit ervaring wat een goed huwelijk doet slagen. Naarmate je groeit in een relatie, verandert de manier waarop je denkt. Als mensen een ongelukkig huwelijk hebben, leerden ze de succesfactoren van een goede relatie niet. Dat bemoeilijkt het huwelijk omdat de waarden en interesses van de partners te veel verschillen en ze geen compromissen kunnen sluiten. Dit maakt ook dat je in de toekomst naar de verkeerde dingen in een relatie zoekt", aldus relatie-expert Gonzaga.
 
Bekende voorbeelden
 Een mooi voorbeeld van deze eeuwige vrijgezel is Jordan. Hoewel ze getrouwd waren behield ze haar levensstijl van toen ze single was. Ze zette zichzelf op de eerste plaats terwijl Peter Andre steeds aan de zijlijn stond, in plaats van er een deel van uit te maken. Dat maakt duidelijk dat ze niet bereid was een compromis te sluiten. Ook bij Madonna en Guy Ritchie liep het zo. Ze hadden totaal verschillende passies, denk maar aan Kabbalah en sporten, ze dachten duidelijk niet als een getrouwd koppel. (ep)
 
 Top
Laatste wijziging: 13/08/2009 20:42:12    
 
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be