Login 
banner
 
 
 
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Deze week
   Op datum
      Nieuw bijgekomen
      Reserveer nu
      Volgende maand
      Weekendactiviteiten
      Avondactiviteiten
   Deze maand
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorwaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Op datum U bevindt zich hier Volgende maand terug vorige   print print
delen mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
pijl lMei 2024pijl r
madiwodovrzazo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
MEEST GELEZEN
Oever !?
Deze week
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Nieuwsbrief
ZOEK op oever.be
google-logoOk
Oever activiteitentitel
subtitelActiviteiten Juni 2024
 
Vorige maandOverzichtVolgende maand

 
 
Etentje Restaurant August Antwerpen *** VOLZETZA 01/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitNick Bril heeft veel pijlen op zijn boog. Eén daarvan is August waar hij de keuken van chef Pieter Starmans mee cureert. De setting is een kapel die stijlvol en comfortabel werd gerecupereerd. Bril heeft ervaring met het bezielen van voormalige religieuze oorden en bezorgt dit deel van het voormalige Augustijnenklooster gracieus een tweede leven. Met sfeer en smaakvolle composities zoals Balfegó tonijn, duurzaam gekweekt in de Middellandse Zee, met daarbij onder meer komkommer en myoga wasabi. Witte pens en gebarbecuede coquilles zijn voor mekaar geboren wat chef Starmans bewijst met vin jaune als fijne verbinding. Creatieve cocktailkaart en fijne bites om te starten.
We zijn hier onlangs superlekker gaan eten en willen dit met Oever delen.
We genieten van een driegangen lunchmenu waarbij we culinair genieten aan een zacht prijsje.
Restaurant August heeft een quotering van 15 bij Gault Millau.
Afspraakuur :12u
Afspraakplaats :aan de inkom van Hotel August, Jules Bordetstraat 5 in 2018 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
PS: niet vroeger komen, we gaan als groep binnen in het restaurant!
Aanvangsuur :12u
Reservatie :€ 49 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :12
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 26/04/2024 15:01:40 (code=xf012)    
 
 
 
'Opening Night' DE HOE & Het Laatste Bedrijf Toneelhuis Antwerpen *** VOLZETZA 01/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitOpening Night is de eerste grote voorstelling van DE HOE (een fusie van Compagnie de KOE en Hof van Eede), geschreven door alle schrijvers en gespeeld door alle spelers, over drie generaties heen.
Hoe wil je spreken? Intens toch?
Je wilt toch intens spreken?
Hoe wil je leven? Groots en meeslepend, toch?
Ik heb het leven altijd intens gespeeld.
Alles wat ik over liefde weet, weet ik door de liefde te spelen.
En toen gebeurde het, in de overmoed, altijd de overmoed.
Toen is het gebeurd, toen ben ik mijn tekst vergeten,
toen wist ik plots niet meer wat te zeggen.
Geïnspireerd door het uitzonderlijke filmwerk van John Cassavetes en het acteerwerk van de legendarische Gena Rowlands gaat DE HOE op zoek naar een Nieuwe Emotionaliteit in een emotioneel verzadigde samenleving. Flirtend met sentimentaliteit spelen ze op leven en dood. Spontaan, en toch geregisseerd. Oprecht en tegelijk ook weer niet.
Opening Night is elke avond opnieuw een op losse schroeven gezette première. In de wanhopige opvulling van de leemte die ontstaat wanneer een acteur zijn woorden verliest, ondernemen zeven spelers samen een koortsachtige, tragikomische zoektocht naar hoe ze zo waarachtig mogelijk kunnen zijn.

In de pers:
Dit script is zo gelaagd en deze acteurs zijn zo beslagen dat zelfs de zoveelste deconstructie van hun toneelrealiteit als iets kwetsbaars binnenkomt. Of hilarisch, in het geval van Peter Van den Eede.
Gilles Michiels in De Standaard, 29 juli 2023
"Opening Night is zo rijk en gelaagd dat het méér dan een plezier is om naar te kijken."
Magali Degrande in Het Nieuwsblad **** ,2 augustus 2023
"Opening Night is een onnavolgbare mix van komedie, tragedie en het quasi vergeten genre van het ideeënstuk" Pieter T'Jonck in Pzazz, 1 augustus 2023
"DE HOE toont niet dé liefde, want die bestaat niet. Ze toont integendeel vormen van liefde, verliefdheid, verlangen, verboden drift… Eigenlijk is deze opvoering een forum waarin over liefde en bij uitbreiding intermenselijkheid nagedacht wordt – een bijwijlen hilarische uitnodiging tot reflectie, waarbij de vakkundig in elkaar gezette wanorde gecreëerd door Van den Eedes laveren ‘naast de tekst’ het publiek verplicht om meer te doen dan zich gemakshalve in te leven."
Jan-Jacob Delanoy in Cutting Edge, 30 juli 2023
"DE HOE gebruikt het meesterschap van de KOE – het hilarische toeval veinzen – om tot de kern van Opening Night door te stoten. Die kern? De wereld is als een theatergezelschap en vice versa. Klinkt saai. Dat is het hoegenaamd niet. Naast de briljant spelende acteurs staat er een geheim wapen op scène. Dat wapen is cameraman Shane Van Laer. Hij zit voortdurend met zijn camera zo dicht mogelijk op het spel. Dat levert geen storende, slordige, wazige shots op maar knappe filmbeelden die alle lagen van deze voorstelling haarfijn blootleggen." Els Van Steenberghe in Knack ****, 1 augustus 2023
"De hele avond is onbedaarlijk springlevend, sexy. Het is oorspronkelijk teksttoneel, uitgevoerd door speelbeesten, dat nog uren door had mogen gaan. Zo warrig, scherp, grappig, wild, kwetsbaar en zoekend."
Han van Wieringen in De Groene Amsterdammer, 24 januari 2024
"'Opening Night' is een toneelstuk óver het toneel: een ingenieuze voorstelling vol dubbele bodems, met een voorbeeldig ensemble."
Hein Janssen in De Volkskrant ****, 25 januari 2024
"Opening Night zit vol verassingen, wendingen, verwarring, is bijwijlen overdadig, maar overtuigt steeds in zijn waarachtigheid. Als toeschouwer word je op het verkeerde been gezet, als toeschouwer deel je het spelplezier en de warmte van de spelers. (...) Kortom, dit is een productie die elke theaterliefhebber MOET meemaken! Dit is iconisch theater."
Tuur Devens in Theaterkrant, 15 januari 2024
PS: De tickets kosten maar € 12 omdat we mogelijks een verminderde zichtkwaliteit hebben. De duurdere tickets waren bij onze reservatie al uitverkocht.
Afspraakuur :19u40
Afspraakplaats :aan de kassa van de Bourlaschouwburg, Komedieplaats 18, 2000 Antwerpen.
Aanvangsuur :20u
Reservatie :€ 12 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :8
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 16/03/2024 10:10:28 (code=xf011)    
 
 
 
Expo James Ensor 'Maestro' Bozar BrusselZO 02/06/24
Omschrijving :foto bij activiteit2024 is het Ensorjaar. Dan herdenken we de 75e verjaardag van het overlijden van de beroemde Belgische kunstenaar James Ensor. Hij is veel meer dan de schilder van maskers en geraamten. Hij was niet alleen een begaafde schrijver, maar ook een grote muziekliefhebber en componist. Daarom brengt Bozar hulde aan de kunstenaar met een tentoonstelling die al zijn facetten in de verf zet in een bloemlezing van een 100-tal werken. Je ontdekt er zijn gevarieerde oeuvre, van zijn jeugdwerken tot zijn laatste creaties: olieverfschilderijen, werken op papier, prenten, manuscripten, foto’s en handgeschreven partituren. Bijzondere aandacht wordt besteed aan minder bekende werken, aan zijn drukgrafiek en aan zijn muzikale composities zoals La Gamme d’Amour.
De prijs omvat: inkom Museum + gids.

Nadien gaan we gezellig nog iets drinken.
Afspraakuur :13u45
Afspraakplaats :aan de kassa van BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten, Ravensteinstraat 23 1000 Brussel waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Je kan voordelig met de trein naar Brussel-Centraal met het Weekendticket: je betaalt dan € 10,20 H/T. Als 65+ betaal je € 8,30 H/T. Vanuit Brussel-Centraal is het nog enkele minuutjes wandelen tot aan Bozar. Koop best je treinticket op voorhand!
Aanvangsuur :14u
Reservatie :€ 22 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :15
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 25/04/2024 22:37:03 (code=xf022)    
 
 
 
Theater 'De Nieuwe Man' DE HOE Toneelhuis Antwerpen *** VOLZETZO 02/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitNa The Godfather, The Terminator en The Dark Knight is er eindelijk de sequel op De man die zijn haar kort liet knippen.
In de originele voorstelling, geïnspireerd door het boek van Johan Daisne, komen een man en een vrouw samen in een restaurant. Het is 2004: Harvey Weinstein is nog een succesvolle producent, de term mansplaining (mansplaining is een Engelstalig neologisme met als betekenis "het (door een man) op een neerbuigende, bevoogdende manier uitleggen van iets aan een vrouw". Het is een porte-manteauwoord (samentrekking) van de Engelse woorden man en de informele vorm splaining van het werkwoord to explain (uitleggen).) bestaat nog niet, hoesten in de openbare ruimte is nog onschuldig. De man is een schrijver, de vrouw een actrice. Ooit waren ze verliefd, maar de angst om alles kapot te maken stond hun liefde in de weg.
Twee decennia later komen ze elkaar weer tegen, in een wereld waarin niets nog onaantastbaar is. Oude zekerheden wankelen op broze fundamenten. Zullen ze zelf ook aan het wankelen gaan? Worden hun herinneringen gekoesterd, of genadeloos herzien? Is de tijd rijp voor een echte dialoog? Niet alleen de personages gaan de confrontatie aan; de spelers van DE HOE (de fusie van Compagnie de KOE en Hof van Eede) onderzoeken het geheugen van hun gezelschap, gaan in gesprek met hun verleden en hun eigen repertoire.
Wie de originele voorstelling niet zag, moet zich geen zorgen maken. De nieuwe man is een fonkelnieuwe, op zichzelf staande voorstelling die geen voorkennis vereist.
van en met Natali Broods, Peter Van den Eede, Willem de Wolf

In de pers:
Deze spelers excelleren nog steeds in recalcitrante dialogen, waarin persoonlijke, artistieke en politieke topics het liefst oeverloos worden uitgesponnen.
Gilles Michiels in De Standaard, 14 maart 2022

"De Nieuwe Man verwijst naar de derde in het spel, Willem de Wolf, die het ganse gebeuren gadeslaat, zodat de romantische spanning enerzijds tussen Peter en Natali en anderzijds met hem als infiltrant vakkundig opgebouwd kan worden tot een climax. Een cliffhanger die hunkert naar een derde deel."
Bert Hertogs in Concertnews ****, 12 maart 2022

"Een raak en bij momenten romantisch spel, waarbij Peter en Natali in een paringdans van woorden rond elkaar drentelen en elkaar weer afstoten."
Magali Degrande in Het Nieuwsblad ****, 12 maart 2022

"Het is bijna onwaarschijnlijk hoe deze acteurs je doen zien wat niet gebeurt, behalve in woorden. (...) Drie topspelers ‘pakken’ hier aan de hand van een o zo banaal liefdesverhaal - een stationsroman - alle hedendaagse dilemma’s over het ‘publieke’ en het ‘private’ samen."
Pieter T'Jonck in Pzazz, 14 maart 2022

"De Nieuwe Man’ is alleszins een interessante studie over oude, allesomvattende liefde en hoe de tijd het beeld van die liefde alleen maar verder kritiekloos heeft geïdealiseerd"
in Theaterparadijs ***
Afspraakuur :19u30
Afspraakplaats :aan de kassa van de Bourlaschouwburg, Komedieplaats 18, 2000 Antwerpen
Aanvangsuur :20u
Reservatie :€ 15 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :8
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=xf021)    
 
 
 
Theater 'ORFEUS' door LAZARUS, Koen De Graeve, Flat Earth Society (FES) Toneelhuis Antwerpen *** VOLZETWO 05/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitIn een hartverscheurende poging om de dood van zijn geliefde ongedaan te maken, probeert Orfeus voor het drieduizendste jaar op rij de Onderwereld in te duiken.
Ondertussen deelt Orfeus overmatig openhartig de inzichten die hij al die tijd verzamelde.
Om de tijd te doden.
Met zijn eigen mythe als wapen.
De toehoorders als proefkonijnen.
De juiste snaar als lokmiddel.
Het onmogelijke als rode lap.
Groundhog Day Triplex.
Opgestuwd door een vijftienkoppige geluidsdraak, die zichzelf de Vlakke Aarde Sociëteit noemt (FES).
Zestien flapperende lippenparen op één podium.
Koen De Graeve (LAZARUS) en Peter Vermeersch (Flat Earth Society Orchestra) verkeren in bloedvorm. In Orfeus verkennen ze de uitersten van de menselijke vindingrijkheid, op een muzikaal bedje van oud-Griekse jazz, overgoten met een van beelden barstende woordenstroom die verwondert en verwart, prikkelt en ontroert.
Een twee uur durende hilarische wanhoopspoging.
Die zal mislukken.

In de pers:
Bovenal grappig én ontroerend theater. Meesterlijk vertolkt De Graeve de machteloosheid die elke burger - al dan niet veertigplusser - soms overvalt.
Els Van Steenberghe in Knack Focus ****, 25 januari 2023
"De Graeve als een rusteloze ziel. Overweldigend en ontwrichtend. Het lijkt een spoken word performance, geruggensteund door het vijftienkoppige live orkest van Flat Earth Society."
Magali Degrande in Het Nieuwsblad ****, 18 januari 2023
"Koen De Graeve treedt als Orpheus de waanzin tegemoet in deze knetterende theatertrip."
Gilles Michiels in De Standaard ****, 23 januari 2023
Afspraakuur :19u40
Afspraakplaats :aan de kassa van de Bourlaschouwburg, Komedieplaats 18, 2000 Antwerpen.
Aanvangsuur :20u
Reservatie :€ 19 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :8
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 16/03/2024 10:28:51 (code=xf051)    
 
 
 
Praatcafé MortselVR 07/06/24
Omschrijving : Wil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel tussen 20 en 21u. om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Een van onze medewerkers zal je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn ook welkom tussen 20u en 24u om bij te praten.
Afspraakplaats :Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel.
Aanvang :20u (einde 24u)
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
Wegwijzer :Sportcentrum Blauwe Regen
Data :Zie kalender
 Top
Laatste wijziging: 28/05/2024 00:00:00 (code=xf072)    
 
 
 
Laureatenconcert Koningin Elisabethwedstrijd Antwerp Symphony Orchestra Antwerpen *** NOG ENKELE PLAATSENVR 07/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitDe laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd hebben zich tijdens de laatste week van het concours afgezonderd in de Koningin Elisabethkapel, en als apotheose zwaaien ze het Belgische publiek uit met het traditionele laureatenconcert in de Koningin Elisabethzaal, waarbij ze de grootste mijlpalen uit het vioolrepertoire vertolken. Mis deze afspraak met de toekomst niet, want dit is een nieuwe generatie topviolisten die na een overtuigende passage op deze wereldberoemde wedstrijd aan de start van een internationale carrière staan.

Het programma wordt later bekendgemaakt.
We hebben uitstekende plaatsen op balkon 1!
De normale prijs van een ticket is € 59.
Afspraakuur :19u30
Afspraakplaats :aan de inkom van de Koningin Elisabethzaal, Astridplein 16 te 2018 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur :20u
Reservatie :€ 53,10 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :12
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 25/04/2024 22:37:47 (code=xf071)    
 
 
 
ALEX AGNEW 'WAKE ME UP WHEN IT’S OVER' Stadsschouwburg Antwerpen *** VOLZETWO 12/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitMeer dan 45 voorstellingen van 'Wake me up when it's over' waren al snel uitverkocht en Alex Agnew voegde er onlangs nog nieuwe voorstellingen aan toe waaronder 2 in De Stadsschouwburg van Antwerpen. Voor Oever konden we nog tickets bemachtigen op woensdag 12/06/24. Niet te missen want in De Slimste Mens ter Wereld was hij ook al top!
'Wake me up when it's over': dit is wat je krijgt wanneer je een komiek twee jaar lang opsluit in zijn eigen hoofd!
Afspraakuur :19u30
Afspraakplaats :ter hoogte van de kassa van Stadsschouwburg Antwerpen, Theaterplein 1 in 2000 Antwerpen waar Pieter en Nicole jullie opwachten.
Aanvangsuur :20u
Reservatie :€ 33,50 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :10
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=xf121)    
 
 
 
Sauna Espace, KalmthoutDO 13/06/24
Omschrijving :We relaxen in deze gezellige sauna.
Als je voor het eerst komt, graag vooraf een seintje aan Marianne met het uur dat je er zal zijn (sms of mail), zodat we je kunnen verwelkomen.
Reserveer je saunabeurt via www.sauna-espace.be.
Voor een saunabezoek betaal je slechts € 17 inkom i.p.v. € 27.
Je saunaticket(s) kan je ter plaatse kopen bij Marianne aan € 17.
Je kan ook saunatickets aan € 17 bestellen via Pieter, pieter@oever.be. Na je overschrijving voor saunatickets op de Oeverrekening BE07 7310 3573 4266, worden ze naar jou opgestuurd en kan je naar de sauna gaan zonder het Oevergezelschap.
Aanvangsuur :vanaf 16u
Afspraakplaats : Sauna Espace, Putsesteenweg 52, 2920 Kalmthout.
Geef je naam op aan de receptie, zeg dat je van Oever bent en je vindt erna Marianne in de sauna. Betaal je saunabeurt aan Marianne.
Meebrengen :Badjas, badhanddoek(en), slippers, eventueel douchegel en shampoo.
Info :Marianne S - 0495 88 55 40 - mariannes@oever.be
Wegwijzer :Sauna Espace, Kalmthout
Data :Zie kalender
 Top
Laatste wijziging: 03/06/2024 00:00:00 (code=xf131)    
 
 
 
Avondje gezelschapsspelen LierVR 14/06/24
Omschrijving :Omdat gezelschapsspelen nu eenmaal leuker zijn met meer dan 1 persoon, komen wij bijeen in De Refuge te Lier.
Meebrengen :minstens 1 gezelschapsspel
Afspraakplaats :Café De Refuge, Zimmerplein 12 te 2500 Lier
Afspraakuur :19u, aanvang 19u15
Info :Lieve J - 0473 28 43 89 - godelieva.jacobs64@gmail.com of
Marc Van Doninck - 0473 52 42 30
Data :Zie kalender
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=xf142)    
 
 
 
Oevercafé MortselVR 14/06/24
Omschrijving : Niets te doen op vrijdagavond? Geen probleem! Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel om, tussen pot en pint, de avond op een aangename manier door te brengen met 3 andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn welkom tussen 20u en 24u om bij te praten met een drankje.
GEEN info: Op een Oevercafé wordt geen info gegeven aan de nieuwkomers!
Afspraakplaats :Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel.
Aanvang :20u (einde 24u)
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
Wegwijzer :Sportcentrum Blauwe Regen
Data :Zie kalender
 Top
Laatste wijziging: 04/06/2024 00:00:00 (code=xf141)    
 
 
 
EWT Theater 'De Vrijdagse Markt' Deurne NIEUWE DATUM! *** NOG 2 PLAATSENZO 16/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitOpkopers 'Johannes Janssens en zonen' vieren in 1974 hun 50-jarig bestaan op de Vrijdagmarkt. In 2024 wordt het eeuwfeest door de kleinkinderen overgedaan maar met nog meer schwung, glitter en de nodige verrassingen.
Een volkse komedie vol bekende meezingers die de zaal in vuur en vlam zet.
Dé perfecte manier om de zomer welkom te heten.
Auteur en regie: Frank De Kaey
Acteurs : Door Van Boeckel, Dirk Bosschaert, Annik Pauwels, Mathias Daneels, Thomas Van Goethem, Dorothy Wuyts, Theo Van Baarle, Jerry Verhaert en Laura Delmas.
Na de voorstelling drinken we samen nog iets in de bar.
Afspraakuur :20u
Afspraakplaats :aan de kassa van EWT Theater, Hertstraat 2 2100 Deurne. Het ticket is af te halen bij de kassa.
Aanvangsuur :20u15
Reservatie :€ 21 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter - 0478 54 54 54 - - pieter@oever.be.
Max. personen :10
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=xf161)    
 
 
 
Kathedraalconcert Antwerp Symphony Orchestra Antwerpen *** VOLZETDO 20/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitIn het prachtige decor van de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal speelt het Antwerp Symphony Orchestra een programma dat die uitmuntende akoestiek alle eer aandoet. In het gezelschap van de grandioze Rubens-schilderijen geniet je van muziek geïnspireerd op de werken van andere grootmeesters: On a landscape by Turner van de Belgische componiste Jacqueline Fontyn en de Botticelli-triptiek van Ottorino Respighi. Tussen beide werken vullen de majestueuze gewelven van de kathedraal zich met de Romanza van Antwerpenaar Flor Alpaerts. Tot slot schetst het orkest een prachtig zeelandschap in Brittens Four Sea Interludes en Passacaglia. Een sfeervolle ontmoeting tussen creatieve grootmeesters in een uniek kader!

Programma :
Fontyn On a landscape by Turner
Alpaerts Romanza voor viool en orkest
Respighi Botticelli-triptiek, P.151
Britten Four Sea Interludes en Passacaglia (uit: Peter Grimes)

Dirigent: Martijn Dendievel
Viool: Lisanne Soeterbroek

Het zijn niet-genummerde plaatsen, zodat we tijdig afspreken om goede plaatsen te hebben.
De normale prijs van een ticket is € 39.
Afspraakuur :19u15
Afspraakplaats :aan de inkom van de Onze Lieve Kathedraal te 2000 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur :20u
Reservatie :€ 35,10 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :10
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=xf201)    
 
 
 
Praatcafé MortselVR 21/06/24
Omschrijving : Wil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel tussen 20 en 21u. om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Een van onze medewerkers zal je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn ook welkom tussen 20u en 24u om bij te praten.
Afspraakplaats :Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel.
Aanvang :20u (einde 24u)
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
Wegwijzer :Sportcentrum Blauwe Regen
Data :Zie kalender
 Top
Laatste wijziging: 11/06/2024 00:00:00 (code=xf211)    
 
 
 
Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!ZA 22/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitVanavond staat DJ Hans achter de draaitafel! Ambiance en dansplezier verzekerd!
Kom ongedwongen dansen en feesten op de grootste hits van vroeger en nu, geheel in zijn eigen stijl aan elkaar gemixt door DJ Hans.
Sfeervolle verlichting, leuke mensen, dranken aan democratische prijzen en de gevarieerde muziekmix zorgen telkens weer voor een geweldige ambiance op de Oeverparty's
Toegang vanaf 21 jaar.
Leden Oever € 5 – Niet-leden € 10
Onder de aanwezige leden en niet-leden verloten wij bij de inkom 10 vrijkaarten voor één van de volgende fuiven.
Alle party's van Oever zijn ROOKVRIJ!
Je kan betalen met Payconiq en cash!
Einde : 4u
Afspraakplaats :DIXIES, Pauwelslei 18 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur :vanaf 22u
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Wegwijzer :Dixies
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=xf222)    
 
 
 
Wouter Deprez try-out Kaleidoscoop Mortsel *** VOLZETDI 25/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitElke voorstelling weer neemt Wouter zich voor om helemaal klaar te zijn bij de eerste try-out.
Tekst uit het hoofd geleerd, thematiek uitgediept door lange gesprekken met filosofen, choreografie ingestudeerd.
De ervaring leert dat hij vanavond waarschijnlijk toch weer achter een pupiter staat, met aan mekaar geplakte blaadjes.
Zonder besef van hoeveel werk hij nog heeft.
En blij als een kind om u te kunnen tonen wat hij heeft gemaakt.
Ook geestig.
https://www.wouterdeprez.be/

Kom op tijd want het zijn ongenummerde plaatsen!
Afspraakuur :19u20
Afspraakplaats :aan de inkom van Zaal Kunstfabriek (Kaleidoscoop), Molenstraat 50 in 2640 Mortsel.
Aanvangsuur :20u15
Reservatie :€ 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :15
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 16/04/2024 14:35:03 (code=xf251)    
 
 
 
Weekend Zeeland in Burgh-Haamstede (NL) van VR 28/06 tot ZO 30/06 of MA 01/07/2024VR 28/06/24
Periode :VR 28/06/24 -> MA 01/07/24
Meer info :Meer info is momenteel nog niet beschikbaar.
Omschrijving :foto bij activiteitInfo: enkel opvraagbaar voor leden. Inloggen kan linksboven.

Begeleiding :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 Top
Laatste wijziging: 16/04/2024 23:16:53 (code=xf281)    
 
 
 
Oevercafé MortselVR 28/06/24
Omschrijving : Niets te doen op vrijdagavond? Geen probleem! Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel om, tussen pot en pint, de avond op een aangename manier door te brengen met 3 andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn welkom tussen 20u en 24u om bij te praten met een drankje.
GEEN info: Op een Oevercafé wordt geen info gegeven aan de nieuwkomers!
Afspraakplaats :Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel.
Aanvang :20u (einde 24u)
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
Wegwijzer :Sportcentrum Blauwe Regen
Data :Zie kalender
 Top
Laatste wijziging: 18/06/2024 00:00:00 (code=xf282)    
 
 
 
Natuurwandeling van Valkenberg tot Stabrechtse Heide (19,5 km)ZO 30/06/24
Omschrijving :foto bij activiteitWandeling door de Chaamse bossen. Via het Sint-Annabosch wandelen we langs het landgoed Valkenberg.
Valkenberg is de naam van een landgoed en landhuis in het uiterste westen van de gemeente Gilze en Rijen. Het meet 220 ha en is particulier bezit.
In het landschap van de Brabantse ontginningen zie je relicten van hoogveen en heidevelden. Hoogveen groeide hier onder invloed van regenwater. Heide is een benaming voor vegetatie vooral bestaand uit dwergstruiken uit de Hei- en Kraaiheidefamilie.
Hondsdonk is een landgoed dat zich bevindt ten zuiden van Ulvenhout en de verbinding vormt tussen de Strijbeekse Heide en de landgoederen Luchtenburg en Valkenberg.
De fraaie beukenlanen en boompartijen, afgewisseld met open land duiden op de aanwezigheid van oude landgoederen in dit gebied: Landgoed de Hondsdonk is ontstaan rond een boerenhoeve, die reeds in 1364 wordt vermeld. De naam is waarschijnlijk ontleend aan de jachthonden, die hier voor de heren van Breda werden afgericht.
We eten onze picknick in de natuur.
Via de Kruisvijver wandelen we door de Stabrechtse Heide , we houden even halt bij boerderijterras Toontje Schoen., ook hier lekkere ijs verkrijgbaar! (www.bijtoontjeschoen.nl)
Meebrengen : goede stapschoenen, regenkledij, hapje en drankje voor onderweg
Neem ook zeker je lidkaart mee en toon die aan de verantwoordelijke zodat zij een juist lidnummer kan noteren!
Afspraakuur :10u30
Afspraakplaats :Huis ten Bosch Chaam: Bredaseweg 72, 4861 TD Chaam, Nederland
www.huistenboschchaam.nl
Aanvangsuur :11u
Bijdrage : Gratis.
Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Info :Beatrijs - 0472 21 06 27.
 Top
Laatste wijziging: 01/05/2024 09:26:18 (code=xf301)    
 
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be