|
| Wildtetentje in Restaurant 'Eyckerhof' Bornem NIEUW! | DO 18/12/14 |
|
Omschrijving : | In de landelijke streek van Bornem, het land van Duvel en asperges, zweef je op culinaire hoogten. Onder leiding van Ferdy Debecker draagt restaurant Eyckerhof er meer dan twintig jaar met trots zijn Michelin-ster. In zijn potten en pannen vermengt deze chef zijn jarenlange ervaring met marktverse producten tot heerlijke recepten. Bij hem ligt de nadruk niet op het uithalen van experimentele capriolen, maar eerder op creativiteit die authentieke smaken tot hun recht laat komen. Een werkwijze waarmee hij overigens heel wat prestigieuze prijzen won, zoals de Bronzen Bocuse en de Grand Prix International Auguste Escoffier.
Er heerst een intieme sfeer in Eyckerhof. Die komt extra tot zijn recht dankzij de overvloedige ruimte tussen de tafels en de talrijke schilderijtjes aan de mokkakleurige muren.
Vorig jaar, in maart, organiseerden we hier ook een etentje, dat nog steeds in de top drie staat van de lekkerste Oeveretentjes.
Bijgevolg reserveerden we opnieuw 20 plaatsen in dit overheerlijk restaurant.
Sterrenchef Ferdy Debecker stelt ons volgend 'wildmenu' voor:
Cava «Damia» • hapjes
***
Bosduif • worteltjes – bietjes – ganzenlever – sesam – cracker.
***
Ei 65° • aardappel – room – spek.
***
Fazant • witloof – knolselder – clafoutis veenbes.
***
Peer • chocolade – bladerdeeg – sinaasappel.
All-in € 58 (cava – menu – 2 glazen witte wijn – 1 glas rode wijn – water – koffie en zoetjes) |
Afspraakuur : | 19u45 |
Afspraakplaats : | Spuistraat 2, Hingene (Bornem) waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen. |
Aanvangsuur : | 20u |
Reservatie : | € 58 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266. Vermeld lidnummer, datum en activiteit |
Info : | Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 |
Max. personen : | 17 |
Annulatie : | Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten |
|
|